500 gram A-klasse - Coburger Fuchs (vlas) 500 gram A-klasse - Coburger Fuchs (vlas) 500 gram A-klasse - Coburger Fuchs (vlas) 500 gram A-klasse - Coburger Fuchs (vlas)
500 gram A-klasse - Coburger Fuchs (vlas) 500 gram A-klasse - Coburger Fuchs (vlas) 500 gram A-klasse - Coburger Fuchs (vlas) 500 gram A-klasse - Coburger Fuchs (vlas)
500 gram A-klasse - Coburger Fuchs (vlas)
De Coburger Fuchs geeft wol waarmee het plezierig werken is in een heel bijzonder warm tintje.

Artikelnummer

62.5a

Verzendkosten

€ 6,00

€ 16,00
Prijs per 500 gram
Aantal: 
Bestellen
 
500 gram gesorteerde A-klasse wol van de Coburger Fuchs in de tint vlas. De huid van van Coburger Fuchs schapen is zeer diep roodbruin. Deze warme pigmentering zie je in sterke mate terug in de wol, met name aan de scheerzijde. De glanzende, langvezelige wol van het mooie, Duitse schapenras Coburger Fuchs is zondermeer prettig om mee te spinnen en is ook redelijk goed te vilten. De aanwezigheid van kemp maakt de wol ongeschikt voor (onder)kleding. A-klasse wol onderscheid zich in reinheid, vettigheid, gelijkmatige structuur en vezellengte ten opzichte van het rasgemiddelde. Puur, onbewerkt en ongewassen; rechtstreeks van het schaap. Eventuele grove mest- en strooiseldelen zijn verwijderd, net als de meeste onbruikbare korte vezels. De losse wol (geen vacht) is afkomstig van echte, raszuivere Coburger Fuchs schapen en is handzaam verpakt in een duurzame netzak. Echte schapenwol is puur natuur en elk schaap is uniek. De omschreven vachtkleur en kwaliteit betreft altijd een indicatie. Ook wol is nooit volledig egaal, de wol op elk lichaamsdeel heeft een eigen unieke structuur, vezellengte en tint.
 
Voordeelvolume
bestelhoeveelheid prijs per 500 gram
1 t/m 2 € 14,-
3 t/m 5 € 13,-
6 en meer € 12,-