Heidevezels: 4x500 gram kaard- vlies in 4 tinten heideschapen
Heidevezels: 4x500 gram kaard- vlies in 4 tinten heideschapen

Heidevezels; een mooi divers kant-en-klaar viltpakket bestaande uit gekaarde Drents Heideschaap wol.

Artikelnummer

P12 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 54,00
Prijs per pakket

 

Aantal: 
Bestellen

Heidevezels: 4 porties van 500 gram puur natuurlijk kaardvlies van afkomstig van Drents Heideschapen 4 verschillende ongeverfde tinten. Geschikt om te vilten en spinnen, je kunt meteen aan de slag. Leuk als cadeau voor jezelf of om weg te geven. De zorgvuldig gewassen en professioneel gekaarde wol wordt geproduceerd in batts van ongeveer 80 cm breed.  Deze box met kaardvlies bevat de tinten:
- ivoorwit
- gemêleerd
- grijs
- bruinzwart

Kaardvlies van Purewol wordt ambachtelijk en regionaal geproduceerd; dus geen import en vrij van chemische toevoegingen. Op ecologische wijze gewassen met natuurvriendelijke wasnoten. In kaardvlies kunnen op kleine schaal nog kleine oneffenheden uit 'moeder natuur' zitten. Voor het maken van gewassen kaardvlies is ruim de dubbele hoeveelheid ruwe wol gebruikt. Het kaardvlies is handzaam verpakt en zeer geschikt om rechtstreeks uit te spinnen voor een egale draad zonder verlies aan vuil en onbruikbare vezels.

Wegens deelname aan de Winschotense wolbeurs 'Midwinterwol' van komende vrijdag en zaterdag is onze wolschuur aanstaande vrijdag, 13 december niet geopend. Wij ontvangen u graag weer vanaf vrijdag 20 december.
Het Purewol-team.